Chirurg

Dr. Christophe D’Hondt is een erkend plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg.
Hij is lid van zowel de Duitse (DGPRÄC) alsook de Belgische (RBSPS) Vereniging voor plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie.

Hij behaalde zijn diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2012.
Na een 4-jarige opleiding algemene chirurgie in België vatte hij in Duitsland zijn opleiding plastische chirurgie aan. In mei 2019 werd hij erkend als plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg.
Momenteel is hij werkzaam als staflid op de dienst plastische heelkunde in het St.-Antonius Krankenhaus te Eschweiler (D).
Binnen het vakgebied bekwaamde hij zich in het bijzonder in de esthetische chirurgie van borst, gelaat en lichaam.
Eveneens heeft hij onder leiding van zijn vader, Dr. Bruno D’Hondt, in de Royal Beauty Kliniek te Tongeren verdere expertise verworven in borstoperaties, gelaats- en figuurcorrecties en de niet-invasieve esthetische behandelingen zoals botox- en fillerbehandelingen. 

Dr. Christophe D’Hondt woont op regelmatige basis, zowel nationale als internationale, congressen bij om zijn patiënten met de meest innovatieve technieken en de meest recente medische inzichten te kunnen behandelen. Het is voor hem van belang een duidelijk en vooral realistisch advies in een ongedwongen sfeer te kunnen geven waarbij vertrouwen essentieel is.