Rimpelopvulling / injectables

Wat is Juvéderm?

Juvéderm is een zachte gel met een gladde consistentie.van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en zorgt voor vulling en hydratatie van de huid. Door het ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur van de huid af. Met Juvéderm kan Dr. D’Hondt dit tekort aanvullen en op die manier volume herstellen en rimpels verzachten.

 Is Juvéderm veilig?

Ja.

Juvéderm is uitgebreid getest in de Verenigde Staten en Europa. De Belgische vereniging voor Plastische chirurgie beschouwt een behandeling met Juvéderm als een veilige procedure.

Is Juvéderm injecteren pijnlijk?

Juvéderm Ulta is bijzonder omdat het een verdovend middel, lidocaïne, bevat. Dit zorgt voor een comfortabele ervaring tijdens en na de behandeling.

Hoe werkt Juvéderm?

Met een fijn naaldje wordt de gel onderhuids ingebracht om meer volume te brengen waar dat verloren is gegaan of in de dermis ( de diepe, stevige huidlaag die de huid stevig maakt) om rimpels te behandelen.

Welke rimpels kunnen er behandeld worden met Juvéderm?

Juvéderm is uitermate geschikt voor het behandelen van lachrimpels op de wangen, de neuslippen-plooi en de marionetlijntjes.

Hoe lang houdt het effect van Juvéderm aan?

Het effect van Juvéderm kan individueel verschillen, afhandelijk van externe factoren zoals zonnebank, roken enz.

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat de effecten van een enkele behandeling tot een jaar kunnen aanhouden.

Heeft u een vraag?

Maak dan een afspraak, gelieve te telefoneren naar

+32 (0)477 75 94 35

Wij zijn telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10 tot 18 uur.